fredag 23 april 2010

Skriver av mig lite

Åsikter: Alla har egna åsikter och alla har rätt att uttrycka dom. Är det bara vuxna som får göra det för att dom snart är gråhåriga? Nej vi har lika stor rätt som alla andra att få göra det.Vi barn är kanske "för små" men även små ord kan göra skillnad och även små ord har rätt att få höras.

Misstag: Alla gör fel nångång men det är fel att inte förlåta, alla gör fel och ingen är perfekt men man lär sig av sina misstag. Så det är bra att göra misstag ibland.


När man känner att allt är fel och att det inte kommer att ändra sig så försöker man inte, man ger upp och det är det värsta man kan göra.


Man är inte tuff för att man har dom nyaste sakerna, röker eller struntar i skolan.
Man är tuff när man står för vad man säger och skiter i vad andra tycker. När man är sig själv och vet att jag inte behöver röka eller strunta i skolan för att folk ska tycka om mig.

När det känns att ingen lyssnar eller bryr sig så är det bara skitsnack. Det finns alltid nån som bryr sig, behöver man prata med någon så prata på, bara man går till rätt person så kan inget hindra en. Det finns alltid någon som lyssnar och alltid någon som bryr sig.


Att gå vidare, nej det är inte lätt och tro det eller ej men det blir inte lättare för att folk säger "Livet går vidare" Det är ju samma sak som att någon säger
- Aj jag har brutit min fot.
- Äh livet går vidare.

Klart livet går vidare men tror ni det gör att man känner sig bättre för det? Om man just har förlorat sin bästa vän och folk bara säger livet går vidare, livet går vidare. Det är faktiskt respektlöst tycker jag. Tänk om ni sa så till någon som just har förlorat sina föräldrar. Att livet går vidare.Man har ju förlorat sina föräldrar hur i helvette ska livet kunna gå vidare!? Men det är ju klart vad ska man säga. Men "livet går vidare" är ju fan inte det bästa och säga.


Skitsnack, hur tar man det egentligen? Klart man inte blir glad men skitsnack är faktiskt den bästa komplimang man kan få. Dom är avundsjuka, och hur svårt det än är att förstå så blir det oftast skitsnack pga att man är avundsjuk.


Att kunna förlåta. Att kunna förlåta är oftast inte svårt.Men det beror ju helt på vad som har hänt.Men alla gör ju misstag, och alla bråkar nångång. Alla bästa vänner har nångång bråkat. Men eftersom att personen som ber om ursäkt ångrar han/hon ju sig och kanske insåg att han/hon inte är så oskyldig som han/hon trott.




Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end.


It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word, you can light up the dark
Try as I may I can never explain
What I hear when you don't say a thing






Kände för att skriva av mig lite.Men nu ska jag snart ut ska bara byta kläder och sen skriva till Emma gumman(:

Jojo,

Ha det bra



/Johanna(:

2 kommentarer: