söndag 20 december 2009

På djupt vatten.

Hejsan :p . Har inte så mycket och skriva egentligen förutom att jag börjat på en ny berättelse igen :) , Den heter iallafall, På djupt vatten. Kan ju berätta vad den handlar om :)

På djupt vatten handlar om 2 tjejer som för 1 år sedan for och fiska. Hannas pappa lär henne allt om fiske och båtar, hur man ska göra om inte motorn går igång osv. Det var Hanna jätte glad över och hon skulle lära sin bästa vän Mia hur man gör. Allt verkade så perfekt men allting tog en vändning och Hanna kom hem själv, tårarna rann och hon var fortfarande chockad, medanst hennes bästa vän Mia låg kvar på botten. Det var bara hon och vittnet som visste, men när Mias föräldrar anmälde henne försvunnen förändrades allt.
Kommer Hanna få skulden för allting när bara hon själv vet vad som egentligen hände, eller skulle vittnet våga berätta allt hon såg. Och hur kommer Hannas pappa ta de här när hon for utan tillåtelse och kom hem blöt och chockad efter allt som har hänt, och kommer hennes pappa få reda på allt som hände för 1 år sedan.





Ha de bra

/ Johanna (:



15:32 :)

2 kommentarer: